kaikki kategoriat

Uutta

Sinä olet täällä : Etusivu> Uutta

Yrityksemme kehityshistoria

Aika: 2022-01-10 Osumat: 68

Tehtaamme alkoi valmistaa riippumattoja ja riipputuoleja vuodesta 2004, toimimme yksityisyrityksenä. Meillä oli tuolloin vain 20 työntekijää, pomomme työskenteli isänsä, äitinsä ja tavaroiden kanssa. Tuolloin kaikki raaka-aineet ostettiin tavarantoimittajilta ja valmistimme pääosin kauppayhtiöille, tuotettiin heidän näytteidensä tai tilausten mukaan.

Kahden vuoden kehitystyön jälkeen, vuonna 2, meillä oli noin 2006 tavaraa. Tuolloin meillä oli suuri kysyntä kankaille, puulevittimelle ja köydelle. Joten ostimme ensimmäisen köysikierteen tuotesarjamme, valmistamme myös puun levitystangon itse ja meillä on oma suunnittelutiimimme.

111
Ensimmäinen köyden vääntötuotesarja
222
Puunkäsittelyliike
333
Puun kuivuminen
444
Puun kuivuminen

Vuonna 2008 rekisteröimme tehtaamme Yueqing Hengda Artware Co., Ltd., tuotteita viedään kaikkialle maailmaan

Vuonna 2010 alamme valmistaa kangasta itse, jotta voimme hallita kankaan laatua ja kustannuksia. Ostimme 12 yksikköä kutomakoneita, voimme tuottaa 1000m päivässä. Siitä lähtien kaikki puuvillakankaamme on valmistettu itse, se auttaa paljon laadun ja toimitusajan hallinnassa. Tuolloin tuotteitamme viedään kauppayhtiön kautta kaikkialle maailmaan, ja aloitamme myös oman vientitoiminnan.

555
Kankaan kudonta
666
Kankaan kudonta

Vuoden 2012 jälkeen huomasimme vähitellen, että valmistamamme köysi ei pysty vastaamaan kysyntäämme, joudumme ostamaan köyden myös toimittajalta. Koska riippumattojen ja riipputuolien myyntiä parannettiin vuosi vuodelta ja makrame-riipputuolia valmistettiin vuosittain kymmeniä tuhansia, mikä oli pääosin köydestä valmistettua. Siksi ostimme vuonna 2013 toisen köysituotelinjan, mikä lisäsi huomattavasti köyden tuotantokapasiteettia.

777
Köyden tuotanto
888
Köyden tuotanto

Läheisessä läänissä on noin 500 kotiäidiä, jotka tekivät meille makrameen ripustustuoleja. Lähetämme materiaalit heidän kotiinsa ja viemme makrameen riipputuolin takaisin tehtaalle päivittäin.

Vuodesta 2013 lähtien raaka-aineet, kuten köysi, puinen levitystanko ja poly-puuvillakangas, ovat olleet kaikki itse valmistettuja. Tällä perusteella voimme valvoa tuotteidemme laatua helposti ja taata myös toimitusajan paljon helpon. Ja hänestä tuli Walmartin myyjä Amerikassa.

Vuonna 2014 paransimme puuliikkeen varustelua, laajensimme puulämmityskonetta. Samana vuonna meistä tuli Walmartin myyjä.

147
Puulevylämmityskone
1010
Puun levitystangon reikien poraus

Vuonna 2015 investoimme teräksiseen riippumattotelinetehtaaseen. Ja perusti Outdoorpro Industry Limitedin vientiä varten.

Vuonna 2018 investoimme pajutuolitehtaaseen, pajutuolia aletaan valmistaa vuodesta 2014, laatu on paljon parempi kuin muilla.

Vuonna 2020 ostimme automaattisen kankaanleikkuukoneen

123

Automaattinen kankaan leikkauskone

Vuonna 2021 liikevaihtomme on 10 miljoonaa dollaria.

Kaikki nämä saavutukset tekivät meistä yhden Kiinan suurimmista riippumatotehtaista. Eikä tämä ole loppu, uskomme, että jatkamme kehitystä kaikkien yhteistyökumppaniemme kanssa.


Kuumat kategoriat